•   Waarom zijn jullie zo goedkoop?

  Wij kunnen zeer voordelig onze producten leveren, omdat een groot deel van de fabricage bij ons in China gedaan wordt.
  Dankzij een optimale communcatie tussen de werknemers daar en hier kunnen wij sneller en efficiënter werken.
  Door onze prijzen laag te houden spreken wij een grotere doelgroep aan en kunnen we een grotere productiecapaciteit waarborgen. Dat wij onze producten goedkoop leveren doet geen afbreuk aan de kwaliteit!

 •   Welke levertijden hanteren jullie?

  Een offerte heeft u binnen 3 dagen. We hebben een automatisch systeem ingevoerd wat gemak en snelheid geeft. Een order wordt binnen 2 à 3 weken uitgeleverd. Ook in de productie werken we hierdoor sneller en efficiënter. Een team van specialisten houden zich strak aan de procedures om zo een kwalitatief hoogwaardig product te maken.

 •   Hoe vraag ik een offerte aan

  Een schets met maten en kleuren naar ons sturen is al voldoende. Sommige aanvragers stuurden slechts een voorbeeld of zelfs alleen een foto op. Dat is voor ons geen enkel probleem. Een digitaal ontwerp in vector-formaat (bijv. Adobe Illustrator of Coraldraw) is de beste manier.
  Aan het omzetten van een voorbeeld naar een tekening worden geen kosten verbonden.

 •   Ik heb een leverancier maar ik zoek een andere

  We laten U graag verrassen. U hoeft slechts een sample van de folie, touchscreen of rubberkeypad naar ons op te sturen. Dit is voor ons al voldoende om binnen 3 dagen een voor u vrijblijvende offerte te maken.

 •   Wat is een design op maat?

  Als U zelf geen ontwerp kunt aanleveren kan Frontfolies.com een ontwerp (design) verzorgen. Frontfolies.com heeft tientallen jaren ervaring. Samen met u bespreken we uw wensen en daarna gaat een designer/tekenaar voor u aan de slag. Wij geven u vervolgens een layout voorstel. Het design wordt pas geïmplementeerd nadat u het heeft goedgekeurd. 
  Dus U geeft ons uw voorwaarden en wij maken voor u een voorstel. Hier rekenen wij een kleine vergoeding voor. 
  Voor een uitgebreid ontwerp werken wij samen met een Industrieel Designburo of verwijzen wij u door.

 •   Kan ik proto's krijgen?

  Uiteraard. Bij elke order van een nieuw product worden er gratis 5 proto's geleverd. U kunt hiermee uitvoerig testen of het past en technisch voldoet.

 •   Kan ik na de 5 proto's wijzigingen aanbrengen

  Het is zonder problemen mogelijk nadien wijzigingen aan te brengen. Afhankelijk van de complexiteit bereken wij hiervoor een werkelijk kleine vergoeding.

 •   Kan ik in periodes afnemen

  Geen probleem. In overleg met u kunnen wij zelfs een kleine voorraad voor u aanhouden zodat de levertijd binnen 1 a 2 dagen is.

 •   Leveren jullie ook de draagplaten?

  De draagplaten of steunplaten kunnen we leveren van staal, aluminium, glas of kunststof. Voorzien van gaten, studs, etc. De folies worden door ons professioneel op de draagplaten verlijmd. Indien gewenst kunnen ook vensterplaatjes van glas, PMMA of PC verlijmd worden.

 •   Leveren jullie ook de elektronica en een kastje?

  In hetzelfde pand als Frontfolies.com is R&R Electronics gevestigd waarmee nauw wordt samengewerkt voor (deel)electronica ontwikkeling en assemblage. 
  Maar wij werken ook nauw samen met vele andere elektronica-ontwikkelaars en assemblage-bedrijven.